måndag, juli 05, 2010

driver ni med mig, SD?

I Sverigedemokraternas partiprogram har de nu lagt till ytterligare en liten fin grej:

"Ökat stöd till de invandrare som frivilligt önskar återvända till sina hemländer." Nej herrejävlagud. Okej, det kan ju vara superbra om läget har lugnat sig just i deras hemländer, men varför i hela världen skulle man vilja åka tillbaks om inte det hänt?

Jag förstår inte rasism. Jag älskar mångkultur, in that sense att kulturer möts och man lär sig av varandra, bildar en egen gemenskap. Jag förstår inte människor som ställer sig upp och säger att "invandrarna, de kommer hit och så tar de våra tjejer och våra jobb". Något jag hörde extremt mycket under min tid i Sverige.

Hur resonerar ni då? 1) Har inte svenska tjejer en egen vilja? Kanske det är de svenska killarna som är den felande länken då, eller? Och 2) Invandrare, oavsett hur högklassig utbildning de har, brukar faktiskt inte få det jobb de är utbildade till. T ex på lemböte finns en städare från östeuropa, som egentligen är utbildad till kärnfysiker.

Betyder det här att svenska folket har som ambition att öppna kebabrestauranger, att städa eller köra taxi och buss? Om inte, så tar invandrarna rimligtvis inte deras jobb. Dessutom borde folk hylla produktionskraft från andra länder. Det hjälper mer än det stjälper, på alla plan.

"Sverigedemokraterna är inte rasistiska, inte på något plan."
Kyss mig i rumpan, SD.

1 kommentar:

Miche sa...

Ska försöka att ge dig en seriös respons.
"Driver ni med mig, SD?" Står det i deras parti program så driver de nog inte med dig.

För det andra så stod det i den internationella lagen som fastställdes i New York att man ska repattriera när läget är återställt i deras hemländer. Lagen innebör att man skulle söka skydd i det NÄRMSTA grannland och det är väl inte krig i Sveriges grannländer direkt.
Det är en mänsklig rättighet att söka asyl men INTE är det en mänsklig rättighet att söka skydd i Sverige.
Visste du att endast 5 % , 5 % av alla som kommer hit är riktigta flyktingar! Resten är anhöriga och de övriga har sökt asyl på falska grunder eller bara sökt uppehållstillstånd.

Då undrar du väl varför vi har en sådan massiv invandring. Det är rätt uppenbart att folk utnyttjar vår välfärd som våra förfäder en gång byggde upp. På den tiden höll svenskar ihop man brände inte ner bilar och sköt mot polisen. Visst det fanns säkert problem då också men inte problem som går att jämföra med dagens Sverige.
"Invandrarna, de kommer hit och så tar de våra tjejer och våra jobb." Sverigedemokraterna har aldrig någonsin haft det som utgångspunkt så jag förstår inte hur du drar den parallellen.

"Har inte svenska tjejer en egen vilja?" Ibland inte, till exempel har våldtäkter ökat med cirka 800% på 30 år. Vi har nu flest våldtäkter i hela Europa och invandrare är KRAFTIGT överrespresenterade. Kanske du borde dra några paralleller till rasism där eftersom att offren ofta är svenska kvinnor.

"Invandrare, oavsett hur högklassig utbildning de har, brukar faktiskt inte få det jobb de är utbildade till. T ex på lemböte finns en städare från östeuropa, som egentligen är utbildad till kärnfysiker."
Det är inte så enkelt så att om det kommer hit en invandrare som är doktor bygger vi ett sjukhus. Just nu har vi en arbetslöshet bland unga som uppnår 30 % samtidigt som vi har en årlig netto invandring på 100. 000. Hur går detta ihop?

"Sverigedemokraterna är inte rasistiska, inte på något plan.
Kyss mig i rumpan, SD." Helt rätt, SD gör inga skillnader på människors etniska bakrund däremot upplyser de om kulturella skillnader.

Här har du kostnaderna enbart för årets 3000 "flyktingbarn". 9/10 ljög om sin ålder i Norge och många är långt över 18 men det bryr sig inte de svenska myndigheter om. Med dem resurser vi lägger på "barnen" här i Sverige kan vi rädda tusentals och åter tusentals fler i deras hemländer. Är deta humant enligt dig?

Du kommer nog själv bli ganska chocka och kom ihåg detta är inte alla kostnader bara en del utav invadringens kostnader.
http://affes.wordpress.com/